Joomla ekspert og programmør

Siden 2005

Joomla support


Joomla er et stærkt og fleksibelt CMS (Content Management System) som anvendes verden over, af store såvel som små websites. Administrationen er brugervenlig, og de fleste kan med en kort introduktion lære selv at vedligeholde et website bygget med Joomla.

Mange vil, uden at kende til Joomla, måske foretrække Wordpress. Jeg arbejder og udvikler til begge systemer og anbefaler det system der bedst matcher opgavens profil.  

Support af et Joomla website kan være trivielt eller uhyre komplekst, hvilket typisk afhænger af websitets omfang, antallet af udvidelser, og hvordan de forskellige udvidelser arbejder sammen eller påvirker hinanden. Samtidig skal man huske, at der er mange måder at nå det samme resultat, hvorfor det er afgørende at vægte optimal drift og vedligeholdelse, når et website bygges op. For at opnå dette, er erfaring ofte afgørende.

Jeg har arbejdet med Joomla professionelt siden 2005 som selvstændig webudvikler, og har derfor været med hele vejen fra Joomla "blev til", og har en stor erfaring med systemet, hvad enten der gælder design, programmering af komponenter, moduler og plugins eller administrative opgaver, opsætning, optimering, drift, genopretning efter hacking m.v.. 

Jeg giver gerne et uforpligtende overslag/tilbud på din opgave, ligesom du er velkommen på mit kontor på Djursland. 

Brug for hjælp?

Udfyld formularen, hvis du har brug for hjælp, eller ønsker et tilbud på en opgave. Opgaver løses hurtigt og effektivt. 

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Forkert svar

Læs mere mine om Joomla support ydelser

Kundeområde

Kontakt

  • Mail

    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Telefon

    70 70 15 01

  • Telefontid

    Man - Fre (10:00 - 16:00)

Joomla-CMS.dk er en del af dform ApS.


Joomla-CMS.dk er ikke tilknyttet eller godkendt af The Joomla! Project™.
Brug af Joomla!® navn, symbol, logo og tilhørende varemærker er tilladt under en begrænset licens udstedt af Open Source Matters, Inc.