Daniel Duvald


Det hele startede i 1998 - i en tid hvor internettet stadig var så nyt, at man i bladet "Computer for alle" fik en CD-Rom med, hvor man kunne "prøve internettet". Det var en helt ny verden jeg hurtigt blev grebet af - især af teknonologien bag hjemmesiderne og samme år lavede jeg derfor min første hjemmeside - eller i hvert fald et forkølet forsøg på en. Interessen voksede i studieårerne og så meget at jeg fik min første betalende kunde i 2002.

Kunden var så begejstret over muligheden for selv at kunne opdatere hjemmesiden, at det blev nævnt i deres første nyhed på siden. Administrationsmodulet havde jeg selv udviklet i ASP, men valgte senere at stoppe udviklingen på det, da jeg i 2004 faldt over et CMS (Content Management System) der hed Mambo. Mambo blev til Joomla i 2005 og samme år blev jeg selvstændig som webudvikler, hvilket jeg har været siden.

Jeg besluttede hurtigt at specialisere mig i Joomla og netop Joomla er min kernekompetence.

Jeg har været med hele vejen - fra internettets unge dage til i dag og 16 år med Joomla hvilket har givet mig en solid erfaring med udvikling til internettet, Joomla og efterhånden med mange udvidelser til dette CMS. Jeg er flydende i de mest anvendte webteknologier som PHP, HTML, CSS og Javascript.

Jeg fungerer i dag både som udvikler og projektleder, alt efter projektets størrelse og karakter, ligesom jeg også har løst mange opgaver som underleverandør til andre web- og reklamebureauer. Jeg løser alle typer opgave - små som store, og har lige så mange års erfaring med grafisk arbejde, som jeg har med programmering. 

Kan min viden og erfaring hjælpe din opgave eller projekt? 
Kontakt mig gerne for uforpligtende snak.

De bedste hilsner
Daniel Duvald

Kundeområde

Kontakt

  • Mail

    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Telefon

    70 70 15 01

  • Telefontid

    Man - Fre (10:00 - 16:00)

Joomla-CMS.dk er en del af dform ApS.


Joomla-CMS.dk er ikke tilknyttet eller godkendt af The Joomla! Project™.
Brug af Joomla!® navn, symbol, logo og tilhørende varemærker er tilladt under en begrænset licens udstedt af Open Source Matters, Inc.