Genopretning af Joomla website efter hacking


Er dit website blevet hacket, er det ikke alene en pinlig affære, det kan også være forbundet med betydelige omkostninger og i værste fald sprede malware på både dine egne og kunders computere / netværk. Domænet kan havne på Googles liste over websites der spreder malware, og dermed påvirke omsætningen på både kort og længere sigt, samt skade selskabets image. 

Det er derfor uhyre vigtigt at reagere omgående, så snart man får kendskab til et hackerangreb mod sit website eller server/webhotel. 

Har du brug for hjælp til genopretning af et hacket website kan du stole på fuld diskretion samt hurtig og professionel behandling. Prisen afhænger af angrebets omfang, men forvent et timeforbrug i omegnen af 5 - 10 timer. Klik her for at se mine timeafregnede priser

Er dit website blevet hacket?

Lad mig hjælpe med genopretningen. Udfyld formularen, og jeg kontakter dig i løbet af kort tid. Fuld diskretion er en selvfølge.
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv klogere


Bliv klogere på Joomla og få tips og tricks til et bedre website.
Intet salg!

Invalid Input
Invalid Input

Kundeområde

Kontakt

  • Mail

    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Telefon

    70 70 15 01

  • Telefontid

    Man - Fre (10:00 - 16:00)

Joomla-CMS.dk er en del af dform ApS.


Joomla-CMS.dk er ikke tilknyttet eller godkendt af The Joomla! Project™.
Brug af Joomla!® navn, symbol, logo og tilhørende varemærker er tilladt under en begrænset licens udstedt af Open Source Matters, Inc.