Om din supporter


Det hele startede i 1998 - i en tid hvor internettet stadig var så nyt, at man i bladet "Computer for alle" fik en CD-Rom med, hvor man kunne "prøve internettet". Jeg blev hurtigt grebet af tekonologien og samme år lavede jeg min første hjemmeside - eller i hvert fald et forkølet forsøg på en. Det blev en interesse der voksede i studieårerne og så meget at jeg fik min første betalende kunde i 2002.

Kunden var så begejstret over muligheden for selv at kunne opdatere hjemmesiden, at det blev fremhævet i deres første nyhed på siden. Administrationsmodulet havde jeg selv udviklet i ASP, men valgte at stoppe udviklingen på det, da jeg i 2004 faldt over et CMS der hed Mambo, som siden blev til Joomla i 2005. Jeg har arbejdet med Joomla siden 2004.

I 2005 valgte jeg at blive selvstændig som webudvikler, hvilket jeg har været lige siden. Jeg har med andre ord været med hele vejen. Det har givet mig en solid erfaring med udvikling til Joomla og efterhånden med mange udvidelser til systemet. Jeg er flydende i de mest anvendte webteknologier som PHP, HTML, CSS og Javascript.

Jeg fungerer i dag som både udvikler og projektleder, alt efter projektets størrelse og karakter, ligesom jeg også har løst mange opgaver som underleverandør til andre web- og reklamebureauer. Jeg løser fortsat alle typer opgave - små som store, og har lige så mange års erfaring med grafisk arbejde, som jeg har med programmering. 

Kontakt mig gerne for en snak hvis du mener, at min viden og erfaring kan hjælpe dit projekt.

De bedste hilsner
Daniel Duvald

Kundeområde

Kontakt

  • Mail

    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Telefon

    70 70 15 01

  • Telefontid

    Man - Fre (10:00 - 16:00)